ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Το γραφείο μας βρίσκεται στην οδό Παύλου Λιασίδη 12, Διαμ. 103 στην Αραδίππου. Βρίσκεται πίσω από το LIDL στην Αραδίππου έναντι του παιχνιδότοπου WOW.
Το γραφείο διαθέτει άνετους χώρους κλινικών συνεδριών, κατάλληλα διαμορφωμένους για να καλύψει τις ανάγκες όλων των ηλικιακών ομάδων (παιδιά/εφήβους, ενήλικες και οικογένειες).


Χώρος κλινικών συνεδριών:

Πιστεύουμε ότι σημαντικό μέρος μιας επιτυχεμένης θεραπευτικής διαδικασίας είναι να νιώθει η/ο πελάτης οποιασδήποτε ηλικίας άνεση και οικειότητα στο χώρο της θεραπείας. Για τον λόγο αυτό έχουμε επιδιώξει ο χώρος των κλινικών συνεδριών να δημιουργεί ένα ήρεμο, άνετο και οικείο περιβάλλον με χώρους και διαρρύθμιση που συντελούν στην ψυχική ηρεμία και επιτρέπουν στην/στον πελάτη να επικεντρωθεί στην επίλυση συγκεκριμένων ζητημάτων.

το γραφείο μας

 

Χώρος εργασίας με παιδιά:

Τα παιδιά, ιδιαίτερα αυτα της μικρότερης ηλικίας, δυσκολεύονται (1) να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με λέξεις και (2) σε ένα άγνωστο γι'αυτά περιβάλλον. Αν κάποιος τα παρατηρήσει θα δει ότι πολλές φορές εκφράζουν αυτά που βιώνουν εσωτερικά μέσα από το παιχνίδι τους αλλά νιώθουν και πιο άνετα στο να εκφραστούν όταν βρίσκονται σε ένα κόσμο γνώριμο γι'άυτά, αυτόν του παιχνιδιού. Στο γραφείο, έχουμε έναν τέτοιο χώρο, κατάλληλα εξοπλισμένο με ειδικά θεραπευτικά παιχνίδια και ειδική αμμοδόχο για να διευκολύνουμε την επικοινωνία και την έκφραση των βιωμάτων και συναισθημάτων που τα απασχολούν στην πραγματική τους ζωή μέσα από ένα ασφαλές και λιγότερο απειλητικό χώρο και παιχνίδι. Έτσι η επικοινωνία μαζί τους γίνεται πιο αποτελεσματική και η εξωτερίκευση των συναισθημάτων τους πιο εύκολη.

Μαρία Θεοφιλίδου, δωμάτιο παιχνιδοθεραπείας

 

Σύντομα θα έχουμε εδώ και περιγραφή των υπόλοιπων χώρων του γραφείου.

Οδηγίες Προσέλευσης

To γραφείο βρίσκεται σε μια πολύ εύκολα προσβάσιμη περιοχή πίσω από το LIDL Αραδίππου και έναντι του παιχνιδότουπου WOW. Η διεύθυνση είναι Παύλου Λιασίδη 12, Διαμ. 103 κτήριο DAKAR και ΧΑΛΟΦΤΗ, 7102 Αραδίππου. Για χάρτη και οδηγίες παρακαλώ δείτε πιο κάτω. Η είσοδος του κτηρίου βρίσκεται διακριτικά στο πλαϊνό μέρος.

Οδηγίες από Λευκωσία/Παραλίμνι:

Από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς με κατεύθυνση προς Λάρνακα (λεωφόρος Ακροπόλεως), αριστερά στον κυκλικό κόμβο προς Αραδίππου (κυκλικός κόμβος που βρίσκονται τα καταστήματα Orchestra και Φούρναρη) στα αριστερά και η βιομηχανική περιοχή Λάρνακας στα δεξιά), μετά στο πρώτο δεξιά και στο τέρμα του δρόμου απέναντι βρίσκεται το κτήριο DAKAR&ΧΑΛΟΦΤΗ. Η είσοδος του κτηρίου βρίσκεται δίπλα από το κατάστημα EMMAS LUNCH. Το γραφείο βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Από την έξοδο του ανεκλυστήρα στα δεξιά Διαμ.103.

Οδηγίες από Λάρνακα:

Από τον δρόμο προς Λευκωσία (λεωφόρος Ελευθερίας), δεξιά στον κυκλικό κόμβο προς Αραδίππου (κυκλικός κόμβος που στα αριστερά βρίσκεται η βιομηχανική περιοχή Λάρνακας (και στα δεξιά βρίσκεται τα καταστήματα Orchestra και Φούρναρη). Μετά στο πρώτο δεξιά και στο τέρμα του δρόμου απέναντι βρίσκεται το κτήριο DAKAR&ΧΑΛΟΦΤΗ. Η είσοδος του κτηρίου βρίσκεται δίπλα από το κατάστημα EMMAS LUNCH. Το γραφείο βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Από την έξοδο του ανεκλυστήρα στα δεξιά Διαμ.103.