ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Το γραφείο μας βρίσκεται στην οδό Παύλου Λιασίδη 12, Διαμ. 103 στην Αραδίππου. Βρίσκεται πίσω από το LIDL στην Αραδίππου έναντι του παιχνιδότοπου WOW.
Το γραφείο διαθέτει άνετους χώρους κλινικών συνεδριών, κατάλληλα διαμορφωμένους για να καλύψει τις ανάγκες όλων των ηλικιακών ομάδων (παιδιά/εφήβους, ενήλικες και οικογένειες).


 

 Οδηγίες Προσέλευσης  (για χάρτη προχωρήστε στο κάτω μέρος της σελίδας)

Μαρία Θεοφιλίδου, Γραφείο

To γραφείο βρίσκεται σε μια πολύ εύκολα προσβάσιμη περιοχή πίσω από το LIDL Αραδίππου και έναντι του παιχνιδότουπου WOW. Η διεύθυνση είναι Παύλου Λιασίδη 12, Διαμ. 103 κτήριο DAKAR και ΧΑΛΟΦΤΗ, 7102 Αραδίππου. Για χάρτη και οδηγίες παρακαλώ δείτε πιο κάτω. Η είσοδος του κτηρίου βρίσκεται διακριτικά στο πλαϊνό μέρος.

Παύλου Λιασίδη 12, Είσοδος

 

Οδηγίες από Λευκωσία/Παραλίμνι:

Από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς με κατεύθυνση προς Λάρνακα (λεωφόρος Ακροπόλεως), αριστερά στον κυκλικό κόμβο προς Αραδίππου (κυκλικός κόμβος που βρίσκονται τα καταστήματα Orchestra και Φούρναρη) στα αριστερά και η βιομηχανική περιοχή Λάρνακας στα δεξιά), μετά στο πρώτο δεξιά και στο τέρμα του δρόμου απέναντι βρίσκεται το κτήριο DAKAR&ΧΑΛΟΦΤΗ. Η είσοδος του κτηρίου βρίσκεται δίπλα από το κατάστημα EMMAS LUNCH. Το γραφείο βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Από την έξοδο του ανεκλυστήρα στα δεξιά Διαμ.103.

 

Οδηγίες από Λάρνακα:

Από τον δρόμο προς Λευκωσία (λεωφόρος Ελευθερίας), δεξιά στον κυκλικό κόμβο προς Αραδίππου (κυκλικός κόμβος που στα αριστερά βρίσκεται η βιομηχανική περιοχή Λάρνακας (και στα δεξιά βρίσκεται τα καταστήματα Orchestra και Φούρναρη). Μετά στο πρώτο δεξιά και στο τέρμα του δρόμου απέναντι βρίσκεται το κτήριο DAKAR&ΧΑΛΟΦΤΗ. Η είσοδος του κτηρίου βρίσκεται δίπλα από το κατάστημα EMMAS LUNCH. Το γραφείο βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Από την έξοδο του ανεκλυστήρα στα δεξιά Διαμ.103.